Photoshop CS ansøgning færdigheder kinesisk maleri effekt af Peony billeder
Vi er et stort trykkeri selskab i Shenzhen Kina. Vi tilbyder alle bogen publikationer, indbundet bogtrykning, bogtryk bogtrykning, notebook bogbøger, trykt bogtryk, saddle stiching bogtrykning, hæfte trykning, emballage kasse, kalendere, alle former for PVC, produkt brochurer, noter, børnebog, klistermærker, alle typer af særlige papir farve trykning produkter, game cardand så videre.
For mere information besøg venligst
http://www.joyful-printing.com. Kun ENG
http://www.joyful-printing.net
http://www.joyful-printing.org
email: info@joyful-printing.net
På nuværende tidspunkt er der mange tutorials om at bruge Photoshop til at gøre gouache, akvarel og olie maleri effekter. For at afspejle Photoshops kraftige billedbehandlingsfunktion bruger vi Photoshop CS til at behandle et ponybillede og "tegne" et antikke kinesisk maleri.
1. Start Photoshop CS, åbner et billede af en pæon, brug "lasso" og "magic wand" værktøjer til at udtrække pioen fra billedet og slette andre uafhængige baggrunde.
2. Kopier "Peony" -laget tre gange, og vælg menupunktet "Filter → Brush Stroke → Shadow Line" for det første "Peony" -lag, og lav parametre i dialogboksen "Shadow" i henhold til materialets størrelse . Sæt; for det andet "peony" -lag, vælg menupunktet "Filter → Brush Stroke → Splash" i henhold til materialets størrelse for at indstille parametrene, er effekten som vist; for det tredje "peony" -lag, vælg "Filter Mirror → Stylize → Find Edges menu kommandoen, og vælg derefter menuen" Image → Adjust → Decolorize "for at konvertere laget til sort / hvid, og anvend derefter" Gaussian Blur "filteret til det fjerde "Peony" lag. Spejl, slørradiusen afhænger af grafens størrelse, som generelt er større.
3. Indstil de fire Peony-lagers opacitet til 100, 67, 75, 68, blændtilstanden til blødt lys, nuance, lineær dybde, lysstyrke og slutteligt udvid lærredet, anvend skyde, Gaussian Blur Farvepapirfilteret skaber baggrundens tekstur og justerer baggrundens farve ved at vælge menuen "Image → Adjust → Hue / Saturation".

